Öppna förskolan Kulan

På Kulan kan ni träffa andra barn och andra vuxna. Du behöver inte anmäla att ni kommer och det kostar inget att delta i vår verksamhet. För information om öppettider, våra dagliga sångstunder och övrig aktuell information se länk nedan.

På grund av covid-19 har Kulan inte verksamhet som vanligt, men med start den 6 september 2021 börjar vi med digitala sångsamlingar och viss uteverksamhet.

Mer information på Kulans webbplats

Nu har vi flyttat in på familjecentralen!

Öppna förskolan Kulan är en del av familjecentralen Fäladsfamiljen. Förskolan har flyttat in i de nya lokalerna på Fäladstorget 2. 

Läs mer om familjecentralen

Viktigt att tänka på

Sångstunden är Kulans signum, vi älskar att sjunga tillsammans och det gör att vi alla känner stor gemenskap och glädje.

När vi har många besökare sätter vi upp en fullt-skylt på dörren. När skylten är uppe kan vi tyvärr inte ta emot flera besökare just då men kom gärna tillbaka senare på dagen.

Som förälder, eller annan medföljande vuxen, har du ansvar för ditt/dina barn under vistelsen på Kulan. Mobiltelefonerna ska vara på tyst läge under sångstunden och vi vill inte att du filmar eller fotograferar.

Det här kan ni göra på Kulan

I vårt målarrum kan ni måla på staffli eller vid bordet. Vi har många olika penslar, färger, härliga papper och annat roligt material. I kuddrummet kan ni hoppa, åka rutschkana, klättra eller bygga en koja. I vårt mysrum kan ni sitta och läsa sagor. Vi har många barnböcker, men också vuxenböcker som handlar om barn och om föräldrarollen.

Vad sägs om att klä ut dig till en tiger, en prinsessa eller något annat kul? Vill ni kanske pussla, spela spel, rita, leka med lera, göra halsband eller något annat pyssel? Vi har många olika saker att välja mellan och ni får gärna komma med egna idéer och önskemål. Våra dockor och gosedjur längtar efter att bli ompysslade och alla bilar, tåg, klossar och andra leksaker trivs bäst när någon leker med dem.

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/kulan