Länk till startsidan

ComUng - mötesplats med vägledning och stöd för unga

ComUng är till för dig mellan 16-25 år och verksamheten drivs i samverkan mellan socialförvaltningen, kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningen i Lund

Skateboard dator fika Tjejkväll Comung

Comung

Vi hjälper dig att hitta rätt i frågor som rör söka bostad, din ekonomi och myndighetskontakter mm.
Du kan prova på olika idrotter med oss, använda våra datorer eller bara komma för att ta en fika och spela kort. Vi kan hjälpa dig att starta ett projekt eller bilda en förening. Du kan komma för att få hjälp med dina läxor. Behöver du hjälp att söka jobb, studier eller skriva CV mm.

Till följd av pandemin tar vi enbart emot bokade besök i nuläget.
Läs mer om det på ComUngs sida.

Verksamhet på andra arenor i fritidsområdet

Dag

Tid och plats

Fredag

19-21 Tunahallen

Lördag

18-20 Bollhuset

Kontakt

ComUng
Adress: Bytaregatan 9
Telefon mötesplats: 046-359 45 81
Verksamhetsledare: Sebastian Sjöholm
Telefon verksamhetsledare: 046-359 91 74
E-post: sebastian.sjoholm@lund.se

Välkommen till ComUng

Praktik och exjobb för dig på högskola, yrkeshögskola och universitet

Är du är student på universitet, högskola eller yrkeshögskola som söker praktikplats eller ska skriva exjobb? Välkommen med din ansökan men tänk på att söka i god tid, gärna 4-6 månader i förväg. Vi kontaktar dig med besked inom några veckor.

Läser du en utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid eller annan utbildning där praktik är en del av kursplanen ska du istället vända dig till din VFU-samordnare.

Studentjobb, praktik och exjobb

Studie- och yrkesvägledning vid Lunds vägledningscentrum

Lunds Vägledningscentrum erbjuder kostnadsfri och oberoende studie- och karriärvägledning till dig som är 20 år och äldre och är folkbokförd i Lunds kommun.

Vi på vägledningscentrum har lång erfarenhet att hjälpa människor att hitta sin väg framåt. Det kan handla om stöd i hur du ska tänka om dig själv och din framtid. Vad har du för intressen, egenskaper, värderingar och färdigheter? Tillsammans sätter vi ord på vad som är viktigt för dig och vad du gillar.

Det kan också handla om att guida dig i vad det finns för möjliga vägar framåt. Vad kan man jobba med? Vika utbildningar och kurser finns osv.

Om du vet vad du vill kan vi stötta dig i vägen dit. Vad finns det för möjligheter och hinder på vägen. Vi sätter gemensamt upp strategier och mål för att konkretisera din väg framåt.

Lunds vägledningscentrum

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?