Länk till startsidan

Kulturskolan PopIn

Är du ung och intresserad av film, dans eller musik? Bor du i Dalby, Genarp, Södra Sandby eller Veberöd? Kulturskolan PopIn är en öppen och deltagardriven del av kulturskolans verksamhet som sker i samarbete med fritidsgårdarna.

Du kan gå på PopIn från att du är tolv år.

På ett rullande schema besöker pedagogerna fritidsgårdarna i Dalby, Genarp, Södra Sandby och Veberöd och skapar film, musik, teater eller andra inslag som deltagarna önskar göra. Dessa används sedan som innehåll i livesända program i kanalen PopInTV.

Här kan du se programmen som spelats in hittills: PopInTV

Det är gratis att vara med, och du behöver inte anmäla dig. Personalen kommer dessutom att arbeta nära fritidspersonal och kan fungera som en länk till att söka Unga leder unga-bidrag för att du ska kunna starta ett eget projekt.

Hitta till fritidsgårdarna

Om Kulturskolan PopIn

Kulturskolan PopIn är ett projekt skapat med hjälp av bidrag från Kulturrådet. Målet är att kunna erbjuda kulturskoleverksamhet på fler platser och med ett annat arbetssätt. Därför kommer de två pedagogerna att arbeta med öppen och kostnadsfri verksamhet, och vara på platser i ungdomars närområde.

Barn som uppträder framför en kamera.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?