Länk till startsidan

Boka konferens på Habo gård

Habo Gård erbjuder dagkonferenser i lugn och lantlig miljö. Passa på att nyttja det natursköna läget genom att boka konferens ute i det gröna eller ”Walk and talk” – promenadmöten. När ni väljer att förlägga er konferens hos oss stödjer ni samtidigt vår verksamhet och våra aktiviteter för seniorer och personer med funktionsnedsättning.

Konferensrum på Habo Gård
En av konferenssalarna på Habo gård.

När du har fyllt i bokningsformuläret får du en bekräftelse per mejl som fastställer din bokning.

Notera att priserna som anges nedan avser innevarande år. Priset kan komma att justeras vid fakturering om bokningen ligger framåt i tiden då våra priser årligen justeras utifrån indexuppräkning.

Konferenspaket

 • Heldag: 580 kronor per person, exklusive moms.
 • Halvdag: 475 kronor per person, exklusive moms.
 • Halvdag utan lunch 315 kronor, exklusive moms.

I bokningen ingår förmiddagsfika och/eller eftermiddagsfika samt lunch. Frukt och vatten finns i konferenssalen/mötesrummet under hela dagen.

Våra rum är utrustade med projektor/skärm, blädderblock, whiteboard, pennor och block. Lånedator och utrustning för digitala möten finns vid behov.

De olika rummen rymmer 2–80 personer.
Kontakta oss om du har särskilda önskemål.

E-post: konferens.habogard@lund.se

Telefon: 046-359 45 75

Så här kan du ta dig till Habo gård

Aktiviteter

Intill Habo Gård ligger Habo Ljung, ett naturreservat som bjuder på natursköna upplevelser. Ta en bensträckare i den friska luften och njut av fikat i trädgården när solen tittar fram. Vi erbjuder också aktiviteter som flottfärder på Höje Å, kanotpaddling, grillning, boule med mera. Om ni har tankar eller önskemål om aktiviteter så kontakta oss gärna.

På Habo Gård finns två boulebanor där det finns utrymme för både lekfullt och tävlingsinriktat boulespel. Utrustningen får ni låna kostnadsfritt vid förbokning.

Boka en färd med flotten och upplev en härligt resa när flotten långsamt glider fram längs Höje å med ett rikligt djur- och växtliv, mellan båtar och sommarstugor.

Det finns två flottar, vardera flotte tar åtta passagerare. Flottfärderna är populära och behöver bokas i god tid. Flottfärderna är beroende av fint väder, så det är kapten som avgör på daglig basis om flottfärder kan genomföras eller inte.

Turen tar cirka 1,5 timme och ni kan välja att få er fika serverad under färden. Avfärd tidigast kl. 10.00 och senast kl. 14.00.

Kostnad

220 kronor person inklusive moms (176 kronor person exklusive moms).

Ta en paus med kollegorna och paddla kanot längs med Höje å. Det finns tre kanoter att hyra och flytvästar finns att låna.

Kostnad

63 kronor per person inklusive moms (50 kronor per person exklusive moms).

Stärk teamkänslan, bättra på samarbetsförmågan och lär känna varandra på ett nytt plan. Vi har en rad olika aktiviteter att välja mellan så det finns något för alla.

Tid 45 min–2 timmar

Aktiviteter

 • Vedstapling
 • Pilbågskytte
 • Trampbåtsrace (maj-september)
 • Spotta groda
 • Spik i stubbe
 • Jättepussel
 • Hästskokastning
 • Skottkärrestafett
 • Leta och minnas
 • Flytta vatten
 • Pilkastning
 • Kubbstafett

Pris

Trekamp 125 kronor per person.

Femkamp 150 kronor per person.

Sjukamp 175 kronor per person.

Minsta debitering 1 000 kronor.

Priserna är exklusive moms.

Mindfulness på jobbet

En inspirationsföreläsning för att öka förståelsen för och kunskapen om vad mindfulness är och vad mindfulness kan bidra med. Träning i mindfulness kan bland annat ge effektiv återhämtning, minskad stress, ökat fokus och produktivitet. Mindfulness kan också vara ett verktyg för att bättre hantera förändringar och livets utmaningar.

Under föreläsningen får ni ta del av teori och prova på en enkel mindfulnessövning. Ni får även förslag på verktyg för fortsatt träning, på jobbet och i vardagen.

Tid: 60 minuter

Pris: 275 kr/person – minst 6 deltagare

Sinnespromenad

En kort inspirationsföreläsning om naturen som friskfaktor och dess restorativia effekter, om vikten av naturkontakt och varför vi mår bra ”där ute”. Efter föreläsningen följer en guidad sinnespromenad i närliggande Habo fure alt. Habo gårds park.

Ni får även förslag på enkla avkopplande mindfulness-övningar i naturen och hur ni kan bjuda in naturen för att skapa ro på arbetsplatsen.

Tid: 60 minuter plus tid för att göra sig redo för promenad (beroende på gruppens storlek).

Pris: 275 kr/person – minst 6 deltagare max 15 deltagare.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?