Länk till startsidan

Boka konferens på Habo gård

Habo Gård erbjuder dagkonferenser i lugn och lantlig miljö. Konferenserna är trivsamma med god service. När ni väljer att förlägga er konferens hos oss stödjer ni samtidigt vår verksamhet och våra aktiviteter för personer med funktionsnedsättning. Passa på att nyttja det natursköna läget genom att boka konferens ute i det gröna eller ”Walk and talk” – promenadmöten.

Kontakta oss om du har särskilda önskemål eller frågor om bokningen.
När du fyllt i bokningsformuläret får du en bekräftelse per mail som fastställer din bokning.

E-post: konferens.habogard@lund.se

Telefon: 046-359 45 75

Så här kan du ta dig till Habo gård

Konferenspaket

  • Heldag: 500 kronor per person, exklusive moms.
    Halvdag: 400 kronor per person, exklusive moms.

I bokningen ingår förmiddagskaffe och/eller eftermiddagskaffe, lunch, frukt och vatten i konferenssalen, lokalhyra, PC-projektor, blädderblock, whiteboard, pennor, block och lånedator vid behov.

De olika konferenslokalerna kan rymma allt från 2-80 personer. Kontakta oss om du har särskilda önskemål!

Konferensrum på Habo Gård
En av konferenssalarna på Habo gård.

Aktiviteter

Intill Habo Gård ligger Habo Ljung, ett naturreservat som bjuder på natursköna upplevelser. Ta en bensträckare i den friska luften och njut av fikat i trädgården när solen tittar fram. Vi erbjuder även aktiviteter som flottfärder på Höje Å, Qi gong, kanotpaddling, grillning, boule med mera.

På Habo Gård finns två boulebanor där det finns utrymme för både lekfullt och tävlingsinriktat boulespel. Utrustningen får ni låna kostnadsfritt vid förbokning.

Boka en färd med flotten och upplev en härligt resa när flotten långsamt glider fram längs Höje å med ett rikligt djur- och växtliv, mellan båtar och sommarstugor.

Det finns två flottar, vardera flotte tar 8 passagerare. Flottfärderna är populära och behöver bokas i god tid. Flottfärderna är beroende av fint väder, så det är kapten som avgör på daglig basis om flottfärder kan genomföras eller inte.

Turen tar cirka 1,5 timme och ni kan välja att få er fika serverad under färden. Avfärd tidigast kl. 10.00 och senast kl. 14.00.

Kostnad

220 kronor person inklusive moms (176 kronor person exklusive moms).

Ta en paus med kollegorna och paddla kanot längs med Höje å. Det finns 3 kanoter att hyra och flytvästar finns att låna.

Kostnad

63 kronor per person inklusive moms (50 kronor per person exklusive moms).

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?