Stadsbiblioteket öppnar med begränsad service 11 januari

4 januari, 2021

11 januari öppnar Stadsbiblioteket igen för nödvändiga besök. Biblioteket kommer att vara öppet på vardagar klockan 12-17. Kommunens bibliotek på Linero och Klostergården samt i Dalby, Genarp och Veberöd fortsätter hålla meröppet vardagar klockan 7-22. Norra Fäladens bibliotek, Stångby bibliotek och Södra Sandby bibliotek håller helt stängt tillsvidare.

Den 11 januari öppnar Stadsbiblioteket igen för nödvändiga besök.
Öppettiderna är: vardagar klockan 12-17.
Då kan du endast använda en dator i upp till 15 minuter, skriva ut, hämta reservationer och lämna tillbaka böcker i vår självservice och skaffa bibliotekskort eller behörighet till Meröppet.
Biblioteket är inte en mötesplats och det kommer inte att vara möjligt att gå runt i biblioteket för att själv välja böcker, utan endast reserverade medier är möjliga att låna.

Reservationer och återlämning

Fram till 11 januari går det inte att reservera böcker eller annan media, reservationer lämnas heller inte ut.
Återlämningstiden för allt som är utlånat innan 21 december flyttas fram till 1 februari (undantaget fjärrlån, det vill säga lån från andra bibliotek än folkbiblioteken i Lund). Det som lånas på de meröppna biblioteken får ordinarie återlämningstider. Möjligheten att beställa böcker genom Take away-tjänsten pausas tillfälligt.

Här finns en sida med mer information. Scrolla ner till frågor och svar.