Utställning och naturvägledare

Inomhusutställningen är öppen alla dagar kl. 9–16, förutom några enstaka helgdagar och utomhusdelen kan du självklart besöka när som helst. Skolklasser och grupper kan boka tid med naturvägledaren.

Naturum Skrylle, foto Sofie Persson

Fråga naturvägledaren - bokningar skolor och grupper

Från mars till november välkomnas du av en naturvägledare tisdag–söndag kl 9–16 som svarar på dina frågor. Har du frågor eller vill du bara prata natur en stund?

Naturvägledarna tar gärna emot skolklasser och andra grupper för en kortare eller längre stunds naturvägledning med utgångspunkt från naturum. Bokningsbara dagar är tisdag – torsdag (vissa fredagar) från 25 augusti till 23 oktober. Det kostar inget att boka en naturvägledare. Hör av dig så planerar vi något tillsammans. För skolklasser och grupper kan särskilda visningar bokas in, se mer information under relaterade dokument nedan.

Kontakta naturvägledaren för bokning och mer information.
Mobil: 0761-33 53 73
E-post:naturum@lund.se
Telefon Skryllegårdens reception: 046-585 25

Ut i spenaten - allemansrätt för alla

Här nedan kan du hämta material för "Ut i spenaten - allemansrätt för alla". Materialet som har tillkommit i ett LONA-projekt är fritt att skriva ut och att använda. Syftet är att den som löser svenska som andraspråk ska lära sig om möjligheterna och skyldigheterna med allemansrätten.