Trafikverket har digital husvagnsturné

7 maj, 2020

På grund av rådande omständigheter måste Trafikverket ställa in den planerade husvagnsturnén till Arlöv, Åkarp, Hjärup och Klostergården. Istället bjuder de in till en digital husvagnsturné.

Kollaget visar visionsbilder för de fyra stationerna längs fyrspåret Malmö-Lund. Kollaget visar visionsbilder av de nya stationerna längs fyrspåret Malmö-Lund. Kollage: Trafikverket.

I höstas drog Trafikverket ut med sin husvagn och träffade nyfikna boende i Arlöv, Åkarp och Hjärup. Den här våren planerade Trafikverket ett stopp i Klostergården i Lund. Träffarna i Arlöv, Åkarp, Hjärup och Klostergården ställs nu in för att inte riskera att bidra till smittspridningen av coronaviruset.

Svarar på frågor om Fyrspåret

Trafikverket bjuder därför in till ett webbinarium - en form av digital husvagnsturné. På plats finns Trafikverket och entreprenören NCC/OHL för att besvara dina frågor om bygget kring Fyrspåret.

Du kan maila in dina frågor redan nu till lund-arlov-fyra-spar@trafikverket.se.

Webbinariet sänds live onsdagen den 13 maj 2020 klockan 12-12:45. Sändningen startar klockan 11:45. Allt du behöver för att titta på sändningen är en dator eller läsplatta och internet. Sedan är det bara att klicka på länken till webbinariet.

Mer information och länken hittar du på Trafikverkets webbplats.