Studentmedarbetare

I Lunds kommun gör 9 000 medarbetare skillnad för Lundaborna varje dag! Är du nyfiken på vad man kan jobba med? Att arbeta som studentmedarbetare i Lunds kommun innebär inte bara att du får insyn i kommunens olika verksamheter. Du får också ett relevant extrajobb på schyssta villkor under din studietid.

Vad gör en Studentmedarbetare?

Studentmedarbetare är någon som studerar på universitet eller högskola och som samtidigt utför ett kvalificerat arbete parallellt med – och kopplat till – sina heltidsstudier. Du ska ha läst minst 60hp när du påbörjar ditt uppdrag.

Arbetstiden är flexibel så att arbetet inte inkräktar på studierna. Det ska gå att kombinera en tjänst som studentmedarbetare med heltidsstudier. Arbetstiden uppgår till 8 timmar per vecka i genomsnitt under en termin.

Exempel på uppdrag kan vara att göra omvärldsspaningar, utredningar, utvärderingar eller analyser inom områden som HR, samhällsplanering, ekonomi, kultur, miljö, kommunikation etc.

När finns det jobb att söka?

Tjänsterna utannonseras två gånger om året inför vår- och höstterminen. Du som följer Lunds kommun i universitetens jobb- och karriärportal, kan få mejl när annonser inom ditt studieområde publiceras.

Kontakt

Kommunkontoret

Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Besöksadress: Bruksgatan 22, Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:kommunkontoret@lund.se

Studentsamordnare

Jeanette Persson
Kommunkontoret, Lunds kommun
Telefon: 070-175 88 24, 046-359 30 51
E-post:jeanette.persson5@lund.se