Hjälp oss hitta innovativa lösningar under Framtidsmässan i Lund

Framtidsmässan är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. 25 september kommer mässan för första gången till Lund! Under Framtidsmässan bjuder Malmö stad och Lunds kommun in dig som är student till att hjälpa oss hitta innovativa, genomförbara och hållbara lösningar på några av de stora utmaningar som offentlig sektor står inför.

Tillsammans med andra studenter arbetar du i en intensiv timme med att hitta lösningar på verkliga samhällsutmaningar. Du får insyn i offentlig sektors arbete, möjlighet att bredda ditt nätverk, använda dina kompetenser och styrkor och en lunch! Ditt lags lösning presenteras för Malmö stad och Lunds kommuns digitaliseringschefer och laget med bäst lösning vinner pris.

Anmäl dig till workshop, begränsat antal platser

Kom gärna förbi våra montrar där vi berättar mer om jobb- och karriärmöjligheter i Malmö stad och Lunds kommun. Framtidsmässan har dessutom med sig artisten Linnea Henriksson och Amanda Colldén & Anna Dahlbäck som driver den populära podden Alla våra ligg. 

Boka din gratisbiljett till Framtidsmässan idag 

När? 25 september kl 10:00 - 15:00
Var? Sparbanken Skåne Arena, Stattenavägen 25 i Lund 

Delar av workshopen filmas och filmen kommer användas i marknadsföringssyfte i kommunernas interna och externa kanaler. Genom din anmälan till worskshopen samtycker du till att Malmö stad och Lunds kommun behandlar dina personuppgifter.

Faktaansvarig: Jeanette Persson

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/framtidsmassan

Kontakt

Kommunkontoret

Postadress: Box 41, 221 00 Lund
Besöksadress: Bruksgatan 22, Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:kommunkontoret@lund.se

Studentsamordnare

Jeanette Persson
Kommunkontoret, Lunds kommun
Telefon: 070-175 88 24, 046-359 30 51
E-post:jeanette.persson5@lund.se