Nu söker vi dig som vill driva café eller restaurang i Stadshallen

23 oktober, 2019

Det tog över 50 år, men i samband med den påbörjade renoveringen av Stadshallen skapas möjligheter till servering i markplanet. Nu söker Lunds kommun efter en krögare som vill vara med och utveckla konceptet!

Tanken är att en restaurang och ett café ska bidra till att utveckla konceptet med Stadshallen som del i en levande demokratisk mötesplats i en attraktiv stadskärnamed kultur i fokus och vara värdeskapande i Lunds tillväxt.

I detta koncept tänker vi oss Stadshallen som en naturlig samlingspunkt, där serveringar, politiska möten och kulturevenemang drar publik till varandra. En lokal, där mångfalden tilltalar alla åldrar och intressen och lockar till sig både Lundabor och tillfälliga besökare.

Finservis, fredagsfika eller falafel? 2021/22 får Stadshallen egen servering!

Finservis, fredagsfika eller falafel? (Inspirationsbild ur projektprogrammet för Stadshallen, 2018)

Men för att lyckas behöver vi förstås hjälp. Är du krögaren eller kocken, som har fingertoppskänslan för att hitta den rätta mixen? Hur vill du se lokalen? Vad bör stå på menyn? Vilken inriktning bör ett café ha? Vad kan just din vision bidra med för att stärka övriga delar i konceptet Stadshallen? Vad behöver du för att göra just din restaurant till en publikmagnet?

Hör av dig till oss på Lundafastigheter för mer information om tidsplanen och den fortsatta processen. Mejla Lundafastigheters förvaltare emma.hettman@lund.se!