Länk till startsidan

Stadshallen

Den 2 december öppnade Stadshallen igen efter renoveringen, redo att fyllas med kultur och andra evenemang. För första gången sedan invigningen 1968 kan Stadshallen även erbjuda egen restaurang och kafé!

Vad är på gång i huset?

Vill du veta vad som händer i stadshallen? Besök webbplatsen – här finns allt du behöver veta.

Stadshallens webbplats

Missa inte boken om Stadshallen

Nu är den här - en reportagebok om Stadshallen, där dess historia och renoveringen skildras genom några av alla de människor som på olika sätt varit med och format Stadshallen.

Boken säljs i receptionen på kommunhuset Kristallen, i Stadshallen och på Akademibokhandeln Gleerups.

Boken om Stadshallen - på omslaget syns några av de svängda väggarna med sandputs. I förgrunden en stol i stämningsfull belysning.
Boken om Stadshallen bjuder på en blandning av fakta och kuriosa.

Den 26 januari klockan 17 berättar författarna Thobias Ligneman och Kristina Strand Larsson, till vardags kommunikatörer på serviceförvaltningen, om projektet i Botulfshörnan på Stadshallen. Det kommer även finnas möjlighet att följa med på en rundvandring i huset. Det är fri entré – välkommen!

Hur drivs Stadshallen?

Lunds kommun har upphandlat Altitude Meetings, som operatör för verksamheten i Stadshallen, vilket omfattar både evenemang och konferensdel. Vi hoppas på ett givande samarbete som drar fler besökare till vår fina Stadshall. Läs mer om vad som händer i huset via länken ovan eller på sociala medier:

Stadshallen på Facebook

Stadshallen på Instagram

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?