Antagningsprov NA-musik

Till dig som är intresserad av NA musik.

Här får du möjlighet att kombinera naturvetenskapliga ämnen med musikkurser. Vår musikinriktning omfattar ensemblespel, gehörs- och musiklära samt körsång. 

På Spyken finns det gott om musikaliska människor att musicera med och gott om tillfällen att få uppträda, sjunga och spela. Spyken har flera fina och välutrustade ensemblerum och erfarna och kompetenta lärare. På kvällarna kan du öva extra i Spykens välutrustade ensemblerum i konstellationer du själv väljer genom Spykens musikförening (SPYMF).

Antagningsprov

Med anledning av rådande restriktioner har vi valt att genomföra antagningsprovet till NA-musik digitalt. Provet kommer att gå till på samma sätt som om det vore på plats: 

  • ett filmat uppspel av en valfri låt på ditt huvudinstrument. Det går även bra att sjunga eller spela flera instrument. Vi vill ha endast en kort video av dig.
  •  kort intervjudel som besvaras i ett formulär, här kan du ange övrig information, t. ex. om du spelar flera instrument.

 

Du lämnar in din intervju och länk till din video här senast den 18/3. 
Länk till intervjuformulär: https://forms.gle/W7MLPperLEHW3qG7A

 

Mer information

Vi kommer erbjuda ett infomöte med dina blivande musiklärare i Google MEET måndagen den 22 mars kl 15.00-16.15 där du kan ställa frågor.

Länk till infomötet: https://meet.google.com/zdt-wejv-mye

 

Undrar du över något så kontakta

Tommy Wallström, tommy.wallstrom@lund.se 
Staffan Widerström, staffan.widerstrom@lund.se

 

Varmt välkomna till Spyken!

Maria Hedelin Björse
biträdande rektor NA              

Tommy Wallström, Emily Grahn, Staffan Widerström, Ingemar Perä, Sverker Zadig och Elisabeth Karlström
musiklärare NA