Länk till startsidan

Kontakta oss på Naturskolan

Naturskolan erbjuder fortbildning till personal på skolor och förskolor i kommunen, i form av handledning, kurser och skräddarsydda fortbildningstillfällen. Vi arbetar kontinuerligt med barn och ungas utemiljö och samordnar utvecklingsprogrammet Gröna skolgårdar.

Kontakt

Telefon: 046-359 70 60

E-post: naturskolan@lund.se

Adress: Observatorieparken, Svanegatan 9, Lund.

Hitta till Naturskolan via karta

Eva Persson

Fritidspedagog med många års erfarenheter både från grundskola och specialskola. Hon är en entusiastisk förespråkare för utedagar och kan se möjligheter till utomhuspedagogk i alla ämnen. Eva är medförfattare till böcker i Att lära in ute-serien. Förutom sin kunskap tillför hon ett mycket (och ofta) klingande skratt till Naturskolan. Eva läser mycket böcker och verkar att räcka till för både make, barn och barnbarn!
Eva arbetar halvtid (förmiddagar) och fungerar som chefsstöd.

E-post: eva.persson6@lund.se

Anna Ekblad

T.f. chef på Naturskolan. Leg. lärare och förskollärare samt har erfarenhet av Montessori-pedagogik. Hon har dessutom medverkat i att utveckla teknikundervisningen på Fågelskolan i Lund. På fritiden ägnar Anna sig mycket åt tekniska lösningar i sommarhuset som hon byggt tillsammans med sin man. Hon gillar utomhusaktiviteter som att vandra, campa och paddla kajak. Anna är också kommunens NT-utvecklare. Så här arbetar en NT-utvecklare.

E-post: anna.ekblad@lund.se

Carolina Lindeblad

Miljövetare med samhällsvetenskaplig inriktning. Hon brinner för att förändra och "förgröna" barns och ungdomars fysiska utomhusmiljö. Drivkraften att få människor att upptäcka naturen kommer från Carolinas uppväxt på landet med hästar, hagar, kojor i skogen och scouting. Hon älskar skapande hantverk. På fritiden påtar Carolina gärna i sin trädgård, eller hittar vackra saker på loppis.

E-post: carolina.lindeblad@lund.se

Lina Hällström

Miljövetare med inriktning ekologi, naturvård och klimatfrågor. Lina har tidigare arbetat i Malmö med elevers och ungdomars delaktighet och möjlighet att påverka samhället. Lina är även utbildad folkhögskollärare.

E-post: lina.hallstrom@lund.se

Anna Rosdal

Legitimerad förskollärare och MaNO-lärare 1-7. Anna har i många år arbetat på olika förskolor som haft naturprofil där utomhus har varit i fokus. En önskan hon har är att alla barn ska få en positiv relation till naturen och då även ett intresse att ta hand om den. På fritiden påtar hon i trädgården, promenerar med hunden eller bara tar det lugnt med en bra bok.

E-post: anna.rosdal@lund.se

Nyhetsbrev

Ungefär en gång i månaden under läsåret skickar vi ut ett nyhetsbrev med erbjudanden från Naturskolan, nyheter på området naturvetenskap och lärande för hållbar utveckling, med mera.

Alla är välkomna att bli prenumeranter. Skicka ett e-post till oss där du anger namn, arbetsplats och ort.

Skriv Anmälan nyhetsbrev i ämnesraden.

Skicka till: naturskolan@lund.se.

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?