Föräldrautbildning Komet

Komet står för kommunikationsmetod och är en kostnadsfri föräldrautbildning som riktar sig till dig som haft konflikter med ditt barn under lång tid. Du vill minska konflikterna hemma och få en bättre relation med ditt barn.

Det är vanligt att barn bråkar med sina föräldrar och syskon. Ibland kan det vara svårt att som förälder veta hur man ska hantera det. Du kommer att se nya möjligheter och få ta del av nya strategier kring hur du kan möta och prata med barnet.

Vi träffas i grupp tillsammans med andra föräldrar samt två Komet-gruppledare. Alla övningar och innehållet i kursen bygger på forskning kring hur konflikter kan minskas och hur relationen kan stärkas mellan barn och föräldrar.

En Kometutbildning omfattar 11 gruppträffar på 2,5 timme inklusive fika.

Du kan även delta i iKomet, en internetbaserad föräldrautbildning. 

Vem kan gå kursen?

Du som har haft konflikter med ditt barn under lång tid, som bor i Lunds kommun och har barn i åldern 3-11 år eller 12-18 år.

Aktuella kursdatum

Komet för föräldrar med barn 3-11 år, startas tisdagen den 22 september klockan 16-00-18.30 och pågår under 11 veckor. Träffarna hålls på Kristallen, Brotorget 1, Lund.

Höstens kurs är fullbokad, men anmäl gärna intresse för iKomet eller för vårens utbildningar. Anmäl dig till komet@lund.se 

Ikomet, en internetbaserad föräldrautbildning för föräldrar med barn 3-12 år. Anmäl dig till komet@lund.se

Anmäl dig här

E-post: komet@lund.se

Telefon: 046-359 59 37

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/komet