Nibblegårdens lunchrestaurang

Lunchrestaurangen Nibblegården ligger i Nöbbelöv och erbjuder lunch där salladsbuffé ingår. Restaurangen kommer att stängas ned och håller öppet till och med 13 december.

Nibblegårdens lunchmeny vecka 46-47

Öppettider: 11.30 – 13.30 alla dagar
Adress: Nöbbelövsvägen 2 C, Lund
Telefon: 046-359 60 43

Visa lunchrestaurang Nibblegården på karta

Ring i förväg om du behöver anpassad mat

Är du laktos- eller glutenintollerant, allergisk mot någon annan mat eller vegetarian? Ring och meddela restaurangen detta en vecka före ditt besök. 

Våra priser

Dagens lunch kostar 56 kr om du är pensionär och betalar kontant. Betalar du med kort kostar dagens lunch 42 kr. Det finns även möjlighet att köpa 10 lunchkuponger för 420 kr. Är du anhörig kostar dagens lunch 69 kr.

Vad händer när restaurangen stängs ned?

Lunchrestaurangen Nibblegården kommer att stängas 13 december. I stället är du som besökare välkommen att äta på någon av våra andra restauranger.

De här restaurangerna finns att välja på:

Mårtenslunds lunchrestaurang (Järnåkraskolan)

Mårtenslunds lunchrestaurang renoveras fram till slutet av 2021 och under tiden erbjuder vi dig möjligheten att luncha på Järnåkraskolan under vardagar. Hit tar du dig med stadsbusslinje 1, hållplats Järnåkraskolan.

Papegojelyckans lunchrestaurang

Papegojelyckans restaurang är öppen 9 – 15 alla dagar i veckan. Hit tar du dig med stadsbusslinje 2. Hoppa av vid Folkparken och därifrån är det några minuters promenad till restaurangen.

Fästans lunchrestaurang i Södra Sandby

Vill du besöka Södra Sandby är du varmt välkommen att luncha på Fästan. Resan till Södra Sandby tar cirka 20 minuter. Hoppa av vid Södra Sandy centrum och därifrån är det 5 minuters promenad till restaurangen. Fästan har öppet 12 – 13 alla dagar.

Vevrehemmets lunchrestaurang i Veberöd

Befinner du dig i Veberöd går det att luncha på Vevrehemmet alla dagar 12 – 13.

Har du svårt att ta dig till en annan restaurang och behöver stöd med matlagning?

Du kan alltid ansöka om stöd hos kommunen om du behöver stöd med dina måltider. Du ansöker genom att fylla i en ansökningsblankett för insatser enligt socialtjänstlagen.

Ansökningsblanketten hittar du här

Vill du ha hjälp med att ansöka kan du också ringa din handläggare

Kontaktuppgifter till handläggare hittar du här

Vård- och omsorgsnämnden kommer även att titta på andra måltidslösningar för er som tidigare har ätit på Nibblegården, men som kommer få det svårt att hitta andra alternativ. Beslut om vad det blir för lösning kommer att fattas senast i december.

Varför stängs lunchrestaurangen?

Arbetsmiljön på restaurangen lever inte upp till kraven och en renovering skulle bli kostsam. Samtidigt saknar de som bor på Nibblegårdens särskilda boende en gemensamhetslokal som de nu får ta över efter lunchrestaurangen.

Faktaansvarig: Vård- och omsorgsförvaltningen

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen

Besöksadress: Bangatan 10 a, Lund
Postadress:
Box 41, 221 00 Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:
vardochomsorg@lund.se