Träffpunkt Dalby

Träffpunkt Dalby är en mötesplats för seniorer, en plats för social samvaro och aktiviteter av olika slag. Här kan du spela kortspel, sjunga allsång, delta på fester och följa med på utflykter.

Träffpunkten stängd 16 mars - 31 augusti

För att minimera riskerna för spridning av coronaviruset och för att skydda våra medborgare stängs kommunens träffpunkter för seniorer. Vi kommer att hålla stängt 16 mars - 31 augusti, men vid behov kan detta förlängas. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper

 

I träffpunktens café kan du ta en fika, umgås eller bara koppla av. Du kan delta i vilka av våra aktiviteter du önskar eller, om du tycker att det saknas någon aktivitet, kanske starta en egen. Valet är ditt!

Våra besökares trivsel, önskemål och intressen är viktiga för oss och för vår verksamhet. Kontakta oss gärna om du har synpunkter, egna förslag eller om du vill fråga om något.

Passa på att titta in nästa gång du är ute och handlar – träffpunkten ligger lättillgängligt i Dalby centrum. Alla seniorer i Lunds kommun är hjärtligt välkomna. Något medlemskap i pensionärsförening krävs inte.

Visa Träffpunkt Dalby på karta

Kontakt

Träffpunkt Dalby

Agneta Bengtsson
E-post: agneta.bengtsson@lund.se

Johan Kindeberg
E-post: johan.kindeberg@lund.se

Karin Holmqvist
E-post: karin.holmqvist@lund.se

Adress: Kristers väg 17, 247 50 Dalby

Telefon: 046-359 64 59

Öppettider: måndag-torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-12.00

Öppettider caféet: måndag-fredag kl. 9.00-12.00

Vård- och omsorgsförvaltningen

Besöksadress: Bangatan 10 a, Lund
Postadress:
Box 41, 221 00 Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:
vardochomsorg@lund.se