Träffpunkter för seniorer

På kommunens träffpunkter för seniorer finns det möjlighet att delta i många roliga, intressanta och hälsofrämjande aktiviteter. Du får tillfälle att umgås med andra och kan ofta göra det kring ett gemensamt intresse. Du kan också själv vara med och forma verksamheten och våra aktiviteter.

Träffpunkter öppna - och du måste boka tid

Fikastund på Träffpunkten i Genarp.

Träffpunkterna har öppnat upp sina verksamheter och du är välkommen tillbaka till oss! För att minimera riskerna för spridning av coronaviruset kommer det finnas begränsat antal platser och dessa behöver förbokas av besökaren. Från och med den 29 september behöver du inte längre förboka ditt besök.

Varje träffpunkt arbetar med sin planering efter sina förutsättningar, och vi önskar att organisationer och andra grupper tar en dialog med respektive träffpunkt om det finns önskemål att anordna aktivitet i träffpunkternas lokaler. Vi ser mycket positivt på att organisationer och andra grupper vill nyttja våra lokaler, men vi kommer att prioritera öppna arrangemang där alla kommuninvånare är välkomna. 

På respektive träffpunkts sida hittar du ett program och vart du ska ringa för att boka en tid, du hittar dem i listan längre ner på denna sida. Vill du boka digitalt kan du göra det via vår e-tjänst.

Boka tid för besök på en träffpunkt

Hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper 

Följ oss gärna på Facebook och YouTube

Följ gärna träffpunkternas verksamheter på Facebook och besök Digitala Träffpunkten på YouTube.

Facebook Lunds kommuns träffpunkter för seniorer

Youtube Digitala Träffpunkten 

Träffpunkternas digitala nyhetsbrev

Vill du få Träffpunkternas digitala nyhetsbrev via mail en gång i månaden? Skicka ett mail till nyhet.traffpunkter@lund.se för att anmäla dig som prenumerant.

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/traffpunkter