Länk till startsidan

Råbylundsvägen: avstängd för arbete, öppnar vecka 23

Med anledning av arbeten i Södra Råbylund är Råbylundsvägen avstängd för trafik sedan onsdagen den 19 oktober 2022. Avstängningen innebär en omledning av trafiken. Vägen öppnar igen i vecka 23.

Uppdatering

Korsningen Sydöstra vägen/Råbylundsvägen är för närvarande avstängd på grund av ledningsarbeten. Korsningen öppnar igen vecka 23 tillsammans med Råbylundsvägen. Under avstängningen sker omledning av biltrafik via Porfyrvägen på Gastelyckanområdet. Busstrafiken, linje 5, påverkas av detta arbete. Läs mer på Skånetrafikens webbsida.

Tidigare information

I månadsskiftet maj/juni, vecka 23, kommer den bro som gör det möjligt att köra över den nya kanalen att vara färdig, och då öppnar vi vägen för trafik igen.

Råbylundsvägen stängs av mellan Sydöstra vägen och Trilobitvägen. Vi stänger av vägen för att kunna förlägga nödvändig infrastruktur så som el, VA, fiber samt för att kunna påbörja kanalkonstruktionen för dagvatten. Frå början skulle avstängningen av vägen kommer att pågå fram till påsk 2023, men arbetet blev försenat.

Södra Råbylund


Bild som visar på omledning av trafik för Råbylundsvägen.

Uppdaterad:

Dela sidan: