Länk till startsidan

Bli en del av Biosfärfestivalen

Nu är planeringen i full gång med att sätta programmet för festivalen den 7-15 september för biosfärområdet Storkriket. Var med som arrangör - passa på att visa upp din verksamhet. Hjälp festivalen att växa och bli en upplevelse för både boende och besökare.

En flock med storkar på ett fält samt en logga med texten Biosfärfestivalen 2024.

Storkriket är på väg att bli det åttonde biosfärområdet i Sverige och genom biosfärfestivalen vill vi i år särskilt fira att den officiella biosfäransökan är på väg till Unesco. Biosfärfestivalen pågår runtom i hela Storkriket, som sträcker sig över Lunds och Sjöbos kommun och in i södra Eslöv.

Under festivalveckan kan besökare uppleva Storkrikets rika natur- och kulturutbud på nära håll genom att följa med på guidade vandringar, prova på olika aktiviteter, lyssna på föredrag och musikarrangemang, gå på utställningar och workshops.

Var med som festivalarrangör

Arrangera en aktivitet inom ramen för Biosfärfestivalen den 7-15 september och följ med på resan mot ett nytt biosfärområde i Skåne. Tillsammans lyfter vi områdets lokala värden och alla de engagerade personer och organisationer som ställer sig bakom biosfärområdets sikte på hållbar utveckling och lokal drivkraft.

Har du en idé eller ett färdigt koncept som kan passa på Biosfärfestivalen? Då är du välkommen att bli en del av ett mycket uppskattat evenemang!

För arrangörer under Biosfärfestivalen

Uppdaterad:

Dela sidan: