Länk till startsidan

SMS- och telefonundersökning om fjärrvärme

Mellan den 12 och 26 september genomför vi ett par undersökningar för att undersöka det allmänna intresset av fjärrvärme. Undersökningen genomförs av Enkätfabriken i Lund. Enkätfabriken tar kontakt med villaägare huvudsakligen via sms. Ett mindre antal villaägare, bostadsrättsföreningar och företag kommer att bli kontaktade via telefon.

Många har redan svarat på enkäten, och vi kommer därför inte att ta nya kontakter via sms. Påminnelser kan fortfarande skickas ut till boende på Stampelyckan och sydvästra Mårtens fälad, där vi gör en fördjupad undersökning. Ett fåtal villaägare, bostadsrättsföreningar och företag kommer att bli kontaktade via telefon.

Om undersökningen

Lunds kommun jobbar kontinuerligt med att främja utbyggnaden av fjärrvärme i kommunen. I maj 2023 beslutade kommunstyrelsen att undersöka behovet av att öka farten i arbetet ytterligare.

Har du frågor om själva undersökningen är du välkommen att ta kontakt med Karin Lindholm, energi- och klimatrådgivare.
E-post. karin.lindholm@lund.se.

För teknisk support är du välkommen att kontakta Enkätfabriken.
Telefon: 020-121028
Enkätfabriken

Uppdaterad:

Dela sidan: