Länk till startsidan

Vad tycker du om Lunds stadskärna?

Kom och tyck till om Lunds stadskärna på Kulturnatten. Bidra med dina egna idéer och bli inspirerad av andras.

Rutig sko som går på marken som har en lampa.

På Kulturnatten (16 september) finns vi på Botulfsplatsen klockan 18 till 22. Drop-in med utställning, dialog och övningar med Lunds kommun och experter på stadsliv och stadsrum. Vi bjuder på fika!

Lär dig mer om hur Lunds kommun arbetar för att skapa en tillgänglig, levande, attraktiv och hållbar stad för dagens och framtidens Lundabor. Lite extra fokus läggs på Botulfsplatsens roll och hur den kan aktiveras på kort och lång sikt.

Du bidrar till den utvecklingsplan som håller på att tas fram genom att berätta bland annat: Vad är det bästa (och det sämsta) med Lunds stadskärna? Hur kan vi bevara kvaliteterna i den medeltida staden och samtidigt möta framtidens utmaningar? Hur kan stadskärnan bli en levande plats för alla att samlas och samsas? Hur kan vi se till att hela staden blir en plats för kunskap, lärande och innovation?

Mer om Kulturnatten

Uppdaterad:

Dela sidan: