Länk till startsidan

Stenkrossen håller föreläsningar till kulturskapare och producenter

Stenkrossen i samarbete med STPLN Lab presenterar Kreativ kunskap/creative knowledge, en serie om 4 kostnadsfria föreläsningar riktade till både enskilda kulturskapare och producenter.

Tre personer som sitter i ett rum.

Inspiration

Målet med dessa föreläsningar är att inspirera, uppmuntra och ge verktyg för att skapa och förbättra dina projektidéer och tillsammans med oss, skapa ett rikare, bredare och mångsidigare kulturliv i Lund.

Datum att hålla kolla på

  • 7 September, 17.30-20.30 – “THE APPLICATION PROCESS with Ottie with Ludvig” (IN ENGLISH, same workshop will be in Swedish on the 14th of September)
  • About: Getting funding for a cultural project is what turns all those daydreams into solid reality, but what is the best approach? In this workshop Ludvig Nilson and Ottie Marusarz from REDAN Gallery will share their experiences from working with grants. Advice will be given on how to turn the application form into an engine of your project as well as on how to calculate a beautiful budget. This workshop is equally well suited for both individual creators and producers.

Registration - The application process.

 

  • 14 September, 17.30-20.30 - “ANSÖKNINGSPROCESS med Ottie och Ludvig” (Samma som ovan den 7 september men på svenska)
  • Om: Finansiering av ett kulturprojekt kan göra väl utsnidade dagdrömmar till solid verklighet, men hur går man tillväga? Ludvig Nilson och Ottie Marusarz driver REDAN Galleri i Malmö och under i den här workshopen kommer de att dela med sig av sina erfarenheter av att söka kulturmedel. Handfasta tips kommer att ges på bl.a hur du kan använda ansökningsformuläret som en motor i ditt projekt och hur du får ordning på siffrorna i budgeten. Workshopen riktar sig såväl till enskilda kulturskapare som producenter.

Registrering - Ansökningsprocess.

 

  • 28 September, 17.30-20.30 – “BOOKKEEPING & FINANCIAL PLANNING with Louise” (IN ENGLISH)
  • About: Louise Weidenstolpe is a well-known financial consultant who has with many years of professional experience working as an accountant for designers, artists, musicians, and as a film producer at movie productions in Sweden. Louise Weidenstolpe will go through the steps of accounting and financial planning and how to work with taxes, VAT, invoices, deductible expenses etc. and how to do your bookkeeping using online software.

Registration - Bookkeeping & financial planning

 

  • 12 October, 17.30-20.30 – “SOCIAL MEDIA for the Creative” with Ottie and Ludvig (IN ENGLISH)
  • About: Do you feel like a slave to the algorithm? What is actually liked? And where should I be present? Sometimes the questions are outnumbering the answers. This workshop is here for you in need of a confidence boost to share your creative work on social media. The gain is a lot more than the pain when you’ve mastered some simple tricks. This workshop will be on a beginner level and no previous experience is needed.

Registration - Social Media

Uppdaterad:

Dela sidan: