Länk till startsidan

Var med som arrangör i Biosfärfestivalen

Nu är planeringen i full gång med att sätta programmet för festivalen för biosfärområdet Storkriket. Biosfärfestivalen pågår den 9 till 17 september runtom i hela Storkriket, som sträcker sig över Lunds och Sjöbos kommun och in i södra Eslöv.

Storkar i bo

Det globala arbetet med att bilda och utveckla biosfärområden har pågått i 50 år. Idag finns det sju biosfärområden i Sverige och biosfärområdet Storkriket är på väg att bli det åttonde. Genom biosfärfestivalen vill vi fira och uppmärksamma detta arbete.
Har du en idé eller ett färdigt koncept som kan passa på Biosfärfestivalen? Då är du välkommen att vara med som arrangör. Hör av dig och bli en del av ett mycket uppskattat evenemang.
All information som du behöver finns på Storkrikets hemsida.

Festivalarrangör - Biosfärområde Storkriket


Uppdaterad:

Dela sidan: