Länk till startsidan

Anmäl dig till Lunds nya näringslivsdag

Det har gått en tid sedan pandemin släppte sitt grepp och det är hög tid att återuppta traditionen att årligen hylla och lyfta Lunds företagare. Nu kan du anmäla dig till Lunds nya näringslivsdag.

Bild på Stadshallens entré en solig dag i februari

Den 13:e april bjuds näringslivet i Lund in till Stadshallen där det bjuds på lunch, panelsamtal och föreläsning på temat "Framtid och innovation: Att göra saker på ett nytt sätt". Tanken är att dagen ska återkomma varje år med ett nytt tema.

– Ett livskraftigt näringsliv är oerhört viktigt för Lunds nutid och framtid. Med den här dagen vill vi, tillsammans med näringslivet, fira att vi utvecklar hela Lund. Tillsammans skapar vi som verkar i, bor i och besöker Lund en fantastisk plats för alla att växa på. Vi i kommunen vill tacka alla näringslivsidkare för det goda samarbetet vi haft under många år, säger Therese Fällman, hållbarhetschef i Lunds kommun.

Under dagen delas Lunds näringslivspris ut till en god ambassadör för Lunds kommun. Dessutom delar Handelsföreningen Lund, Företagarna Lund och Lunds NyföretagarCentrum ut egna priser.

Här hittar du program och anmälan.

Lunds näringslivsdag emblem gul bakgrund med mönster

Uppdaterad:

Dela sidan: