Länk till startsidan

Nominerade till medarbetarpriset Öppenhet klara

I kategorin Öppenhet kan vi nu offentliggöra de tre slutkandidaterna. BIBASS-teamet, Per-Inge "Pip" Persson och Joakim Linander.

Medarbetarpriset Öppenhet tilldelas en, eller en grupp, medarbetare som lever ”ett Lund” och samarbetar över förvaltnings- och bolagsgränserna och andra aktörer.

Årets nominerade

Konsultationsteamet BIBASS (Barn i behov av särskilt stöd), barn-och skolförvaltning, utbildningsförvaltningen och socialförvaltningen

BIBASS konsultationsteam vägleder medarbetare i komplexa ärenden med barn i behov av särskilt stöd. Konsultationsteamet är inne på sitt tolfte år och är ett ypperligt exempel på hur gemensamt ansvar i samverkan över förvaltningsgränserna och med andra myndigheter leder till lösningar som är de bästa för barnen.

Per-Inge "Pip" Persson, Studion manager, Stadshuset, kommunkontoret

Pip har arbetat i kommunen i mer än 40 år! Han är en riktig trotjänare och tusenkonstnär. I sin roll som Studio manager för stadshuset skapar han en fantastisk stämning med sitt välkomnande värdskap och servicekänsla och bidrar starkt till ökat samarbete inom kommunen och med externa parter.

Joakim Linander, servicetekniker, LKF

Joakim är en riktig eldsjäl och har ett helhetsperspektiv med allas bästa i fokus och kombinerar sin omtanke om hyresgästerna, sina kollegor och fastigheterna med ett ansvar som alltid sträcker sig lite längre. Han delar med sig av sin omfattande kunskap och erfarenhet och är en mycket stor tillgång för LKF.

Om priserna

Medarbetarpriserna infördes 2020 för att särskilt uppmärksamma goda initiativ som leder till smartare användning av resurserna i Lunds kommun och de helägda bolagen Lunds kommunala fastighetsbolag (LKF), Lunds parkerings AB (LKP) samt Visit Lund AB. Både medborgare och anställda har varit med och nominerat kandidater.

Totalt delas sex olika priser ut som tar fasta på nyckelorden i visionen; kunskap, innovation och öppenhet, och förhållningssätten lyssna, lära och leda. Prissumman är 10 000 kronor per pris som ska användas till kompetensutveckling, till exempel en kurs, studieresa eller konferens.

Mer information om medarbetarpriserna och andra priser Lunds kommun delar ut

Uppdaterad:

Dela sidan: