Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nominerade till medarbetarpriset Kunskap klara

Av rekordmånga nominerade - 88 medarbetare och grupper - kan vi nu avslöja de första slutkandidaterna till medarbetarpriserna. Vinnaren utses i oktober.

Medarbetarpriset Kunskap delas ut till en eller en grupp medarbetare som är verkliga experter inom sin profession och aktivt delar med sig av sin kunskap för att utveckla andra.

Årets nominerade

SA4-arbetslaget på Polhemskolan, Utbildningsförvaltningen
Med expertis inom olika områden ser SA4-arbetslaget till att elever på Polhemskolan med neuropsykiatriska funktionshinder och autism får ut det bästa möjliga av sina gymnasiestudier. De delar även med sig av sina gedigna kunskaper och erfarenheter till kollegor i skolan och inom andra verksamheter.

Susanna Bruzell, hållbarhetsstrateg, Stadsbyggnadskontoret

Med tålamod och uthållighet har Susanna systematiskt och konsekvent arbetat fram och förankrat planen för klimatneutralt byggande. Genom planen tar kommunen ytterligare betydelsefulla steg i riktning mot ökad hållbarhet. Susannas kunskap, engagemang och drivkraft är en grundbult i framtagandet av planen.Med tålamod och uthållighet har Susanna systematiskt och konsekvent arbetat fram och förankrat planen för klimatneutralt byggande. Genom planen tar kommunen ytterligare betydelsefulla steg i riktning mot ökad hållbarhet. Susannas kunskap, engagemang och drivkraft är en grundbult i framtagandet av planen.

Anna Wolanska och Elin Assarsson, fixa till, Studio stadshuset

Anna och Elin har genomfört många projekt som handlar om återbruk och cirkulärt resurstänkande. Anna och Elin använder sina expertkunskaper inom både industridesign och pedagogik – vilket ger en oslagbar kombination. Tillsammans lyfter de deltagarna i sin verksamhet som får nya färdigheter och självförtroende att ta sig vidare ut i arbetslivet

Om priserna

Medarbetarpriserna infördes 2020 för att särskilt uppmärksamma goda initiativ som leder till smartare användning av resurserna i Lunds kommun och de helägda bolagen Lunds kommunala fastighetsbolag (LKF), Lunds parkerings AB (LKP) samt Visit Lund AB. Både medborgare och anställda har varit med och nominerat kandidater.

Totalt delas sex olika priser ut som tar fasta på nyckelorden i visionen; kunskap, innovation och öppenhet, och förhållningssätten lyssna, lära och leda. Prissumman är 10 000 kronor per pris som ska användas till kompetensutveckling, till exempel en kurs, studieresa eller konferens.

Mer information om medarbetarpriserna och andra priser Lunds kommun delar ut

Uppdaterad:

Dela sidan: