Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Valdagen är här – tänk på detta

Valet är i full gång, i Lund liksom i övriga landet. På många håll är det högt tryck, vilket kan leda till långa köer. Här är några tips till dig som ännu inte har röstat.

Väntande personer utanför en av Klostergårdsskolans vallokal.
Röstande vid Klostergårdsskolan.

Förtidsröstningen fortsätter under valdagen, den 11 september. Du som vill förtidsrösta kan göra det på Nova Lund fram till klockan 17 och på Stadsbiblioteket fram till klockan 20. Kom ihåg att ta med dig både röstkort och legitimation om du ska förtidsrösta.

Kommunens 82 vallokaler har öppet till klockan 20. Här behöver du bara legitimation för att få rösta. Räkna med att det kan vara en del köer, så kom gärna i god tid. Om det närmar sig stängning så kan du vara lugn: du kommer att få rösta förutsatt att du ställer dig i kö innan lokalen stänger.

Mer om valet hittar du på:

lund.se/val

Uppdaterad:

Dela sidan: