Länk till startsidan

Brunnshögskalaset 4 september – fira med oss

På söndag firar vi att Brunnshög blivit Brunnshög med ett riktigt kalas. Samtidigt inviger vi och öppnar upp Kunskapsparken, vår nästa största park.

Kunskapsparken i bakgrunden med texten Brunnshögskalaset i mitten. Två illustrerade ballonger på varsin sida om texten.

Under söndagen kommer det att arrangeras många olika aktiviteter för alla åldrar, musikunderhållning och guidade turer. Kalaset startar klockan 10.00 i Nobelparken och pågår till klockan 13. Därefter rör vi oss vidare till Kunskapsparken för invigningsceremonin. Programmet fortsätter fram till kl.15.00 där det finns möjlighet att haka på de guidade turerna som arrangeras i Kunskapsparken, binda egna kransar och ta del av de bästa odlingstipsen.

Varmt välkommen!

Brunnshögskalasets program med tider och vägbeskrivning


Uppdaterad:

Dela sidan: