Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Lundadalen – ett lokalt Almedalen

Valdagen närmar sig allt mer och många kan vara osäkra hur de ska rösta. Vet du vad politikerna vill i Lund? Om inte, ta chansen och träffa partierna på Lunds egna "mini-Almedalen" på Linero. En folkfest med demokrati och musik.

handshake

På söndag den 28/8 kl. 12.00 fylls Linero torg med politik och uppträdande. Evenemanget går under namnet Lundadalen (ett mindre Almedalen i lokalt format) och är ett samarbete mellan Lunds kommun och Eos. Tanken är att tillgängliggöra den lokala politiken och skapa fler möten. Här kan man mingla och ställa frågor till politiker. Höra vad de står för och se framträdande för hela familjen. Givetvis är alla välkomna oavsett var man bor.

Uppdaterad:

Dela sidan: