Länk till startsidan

Nu börjar höstterminen 2022

Kulturskolan öppnar sin höstverksamhet idag den 15 augusti

Illustration på olika instrument på en randig bakgrund

Höstterminen 2022

Elever som redan går i Kulturskolan har fått all information om vad som gäller inför höstterminen 2022 av sin lärare. Eventuella frågor besvaras av lärarna, som börjar sitt arbetsår den 15 augusti.

Elevintag och kö

För nya elever eller de som har frågor om intag: Madeleine Svensson är på plats från och med den 15 augusti och kan då svara på dina frågor om elevintag och kö. Dessförinnan kan inga besked lämnas utöver de som finns i de antagningsbesked som skickats ut per mejl vid midsommar. Du som inte har fått besked har inte fått någon plats i Kulturskolans undervisning ännu.

Reservplatser

Det görs intag till reservplatser i augusti, då alla inte tackar ja till till erbjuden plats. Vår officiella upprops-/schemaläggningsdag är 22 augusti och undervisningen startar 29 augusti, om inget annat meddelats.

Uppdaterad:

Dela sidan: