Länk till startsidan

Vinnarna i medborgarbudget är …

Vi avsatte en pott med pengar, du lämnade förslag på vad du vill att vi gör. Massor av förslag kom in. Vi sållade bort sådant som av olika anledningar inte kan genomföras. De som bor i området fick rösta på vad man helst vill att vi ska göra. Nu har vi räknat alla 1900 röster som kommit in!

Ett kollage med fyra bilder från Dalby, Genarp, Södra Sandby och Veberöd med en illustration på ett huvud som tänker.,

Det här händer nu

Den 31 augusti kommer medborgarbudget att tas upp på kommunstyrelsens möte. Därefter kommer vi påbörja planeringen av projekten. Mer information om tidplan för de olika projekten kommer under början av hösten.

Vad är medborgarbudget?

Vi vill att du ska vara med och vara delaktig i hur de kommunala resurserna fördelas och prioriteras i området. Vad skulle du vilja att vi la pengarna på och hur kan vi utveckla våra tätorter på allra bästa sätt? Ska vi satsa på en grillplats med bänkar? En ny motionsslinga? Eller något helt annat? Vi vill veta vad du vill och därför har medborgarbudget tagits fram. Det är ett tvåårigt projekt där varje område har fått en summa pengar avsatta för utveckling. Utveckling som du är med och bestämmer över.

Medborgarbudget

Uppdaterad:

Dela sidan: