Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Välkommen att bli arrangör i Biosfärfestivalen 2022

I september förra året arrangerades Europas första biosfärfestival i Vombsjösänkan. Med hela 100 programpunkter under åtta dagar firades att området kandiderar till att bli ett nytt Unesco biosfärområde. Nu återkommer Biosfärfestivalen! 2022 blir festivaldatumen 10-18 september.

Ett grönt landskap med ett vattendrag.

Bakom festivalen 2022 står Biosfärkandidaturen genom Lund, Sjöbo och Eslövs kommuner. Syftet med Biosfärfestivalen är att synliggöra områdets resurser i form av natur, kulturhistoria och kreativitet, lyfta fram lokala aktörer samt skapa kunskap om att Vombsjösänkan kandiderar till att bli ett biosfärområde.

Arrangera evenemang under festivalen

Vi välkomnar alla som vill göra aktiviteter, visa upp sina verksamheter och platser; allt från organisationer och föreningsliv till privatpersoner och företagare. Det kan vara promenadföredrag, konserter, öppen trädgård, föreläsningar, prova-på-aktiviteter, mat- och kulturarrangemang eller någonting helt annat. Att delta i Biosfärfestivalen är kostnadsfritt men alla arrangörer bidrar till festivalkommunikationen genom sina egna sociala kanaler.

Bli arrangör under Biosfärfestivalen

Uppdaterad:

Dela sidan: