Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Naturskolans nyhetsbrev juni

Juni 2022

Sommarens pedagogiska tips - Vattenhåvning

Att håva i vatten tycker de flesta är roligt och det är ett utmärkt sätt att studera mångfald, anpassningar med mera. Det finns många olika sätt att håva på och framförallt ska man göra det flera gånger och utveckla håvningen från gång till gång.

Gå till pedagogiska aktiviteten Vattenhåvning

En sländelarv byggd i naturmaterial i ett vitt tråg.

Ute är inne-konferens i Helsingborg 30-31 augusti

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till konferensen Ute är inne. 2022 konferens kommer att erbjuda inspiration för lärande utomhus. Du hittar program och övrig information på: utearinne.helsingborg.se

Trevlig sommar!

Vi på Naturskolan vill passa på att tacka för fint samarbete under läsåret, så många lärorika och trevliga träffar vi har haft tillsammans. Vi ser fram emot ett nytt läsår med nya samarbeten, men först stundar sommarledigheten.

Vi önskar er alla sköna, varma och vilsamma dagar!

Anna E, Anna R, Carolina, Lina och Eva

En närbild på två utslagna prästkragar

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Ungefär en gång i månaden under läsåret skickar vi ut ett nyhetsbrev med erbjudanden från Naturskolan, nyheter på området naturvetenskap och lärande för hållbar utveckling, med mera. Alla är välkomna att bli prenumeranter. Skicka ett e-post till oss där du anger namn, arbetsplats och ort. Skriv Anmälan nyhetsbrev i ämnesraden.

Skicka till: naturskolan@lund.se

Läs mer om Naturskolan

Uppdaterad:

Dela sidan: