Länk till startsidan

Balans- och hälsoveckan 16-20 maj för dig 65+

Lunds kommun arrangerar balans- och hälsovecka med aktiviteter för seniorer.

Fyra träffpunktsbesökare spelar fotbollsspel

Under fem dagar i maj vill seniorverksamheterna i Lunds kommun inspirera och motivera dig som senior att ta hand om dig själv. Mellan den 16-20 maj erbjuds över 35 aktiviteter på tema mat, musik, kreativitet, natur och träning. Aktiviteterna kan du delta i på någon av våra träffpunkter för seniorer. Det finns även fyra aktiviteter du kan delta i hemifrån via till exempel smartphone eller dator.

Balans är ett brett begrepp och under veckan ligger fokus på helheten – vad just du kan göra för att få mer balans i vardagen.

- Få matnyttiga råd från vår dietist på måndagen, prova på att svänga om i en linedance på tisdagen, ta hand om sinne och kropp genom MediYoga på onsdagen eller svettas igenom ett härligt gympapass på fredagen. Jag hoppas att du hittar något i programmet som faller just dig i smaken. Kanske stöter vi på varandra på torsdagen på någon av tipsrundorna ute i naturen? – Mija Toftner, enhetschef för seniorverksamheterna

Läs mer om Balans- och hälsoveckan och se programbladet.

Uppdaterad:

Dela sidan: