Länk till startsidan

Välkomna till Hållbarhetsveckan 2-7 maj

Nu är programmet för Hållbarhetsveckan i Lund ute! Följ med på guidade turer i både natur och stadsmiljö, få bästa tipsen för att ladda elfordon, påverka planeringen för ett hållbart Lund och delta i performance och poetry slam. Programmet har något för alla.

Första veckan i maj är det dags för årets upplaga av Hållbarhetsveckan i Lund. Det blir en vecka fylld med över 50 aktiviteter där du som invånare, verksam, beslutsfattare, studerande eller bara lite nyfiken är välkommen att ta del av det du är intresserad av.

Programmets olika teman

Programmet har delats upp i olika teman för att det ska bli lättare att få en överblick och hitta rätt.

Typ av event

Ämnesområden

Kommunens lägesrapport presenteras

Som en del av Hållbarhetsveckan kommer kommunen hålla sin årliga presentation av hållbarhetsläget i Lund under fredagen 6 maj. Varmt välkomna!

Läs mer och anmäl dig till Hållbarhetsläget i Lund 6 maj.

Ett samarbete mellan kommun och universitet

Hållbarhetsveckan i Lund är ett årligt event där Lunds kommun och Lunds universitet samordnar en mängd aktiviteter med det gemensamma temat: social, miljömässig och ekonomisk hållbar utveckling i Lund. Mot bakgrund av att dessa frågor ofta behöver diskuteras utifrån ett bredare perspektiv omfattar många event även ett regionalt eller internationellt perspektiv - Lund som en del av världen helt enkelt.

Har du frågor om Hållbarhetsveckan i stort kontakta någon av veckans projektledare, deras kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan för Hållbarhetsveckans program. Har du frågor om ett specifikt event vänd dig till den kontaktperson som står angiven på den specifika eventsidan.

Uppdaterad:

Dela sidan: