Länk till startsidan

Möt oss i Stångby vecka 14

Vägskylt med texten Stångby i förgrunden, och åkermark samt Stångby ses i bakgrunden.

Stångby är ett av områden i Lunds kommun som utvecklas allra mest och under året blir det extra fokus på just Stångby. Under 2022 förstärker vi samhällsinformationen till dig som bor i Stångby genom att skicka digitala nyhetsbrev – StångbyNytt.

Det första utskicket av StångbyNytt gjordes i december, där vi bland annat informerade om att det finns möjlighet att träffa kommunstyrelsens ordförande, Philip Sandberg (L) samt representanter från flera förvaltningar i Lunds kommun under våren.

Nytt datum för Stångbyveckan

Tanken var att detta skulle ske i februari, men på grund av rådande läge har vi valt att skjuta upp detta. Den 4 - 8 april kommer Philip Sandberg flytta sitt kontor till Stångby och du har då möjlighet att komma för att ställa frågor och lämna synpunkter.

Mer information om vad som händer i Stångby mellan den 4 - 8 april kommer.

Vill du veta mer och Stångby och även registrera dig för nyhetsbrevet?

Stadsutvecklingsprojekt Stångby

Fakta om Stångby

 

Uppdaterad:

Dela sidan: