Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

15 december öppnar Bibliotek Nöbbelöv

Nöbbelövs bibliotek

Onsdag 15 december öppnar ett helt nytt bibliotek på Nöbbelöv. Biblioteket kommer att vara Meröppet vilket innebär att du kan besöka det när det passar dig, varje dag klockan 7-22.

Klockan 14-16, 15 december inviger vi Bibliotek Nöbbelöv på skolan Hubertusgården, Spårsnögatan 66. Välkommen att fira med oss! Kultur- och fritidsnämndens ordförande Christian Gehrmann kommer att invigningstala och Jazzkattsvängen underhålla med musik. Vi bjuder på fika.

Biblioteket kommer att vara Meröppet vilket innebär att biblioteket kommer att vara tillgängligt för besökare varje dag klockan 7-22, även när det inte finns personal på plats. För att besöka Meröppet behöver du vara registrerad Meröppet-låntagare. Det blir du genom att fylla i en blankett och lämna eller skicka den till biblioteket. Du kan ansöka om Meröppet på alla bibliotek, du behöver inte vänta till biblioteket på Nöbbelöv har öppnat. Biblioteket kommer att vara bemannat på måndagar klockan 15-19 och torsdagar klockan 10-14.

Bibliotek Nöbbelöv kommer att vara ett integrerat bibliotek vilket innebär att det både kommer vara skolbibliotek och folkbibliotek i samma lokal.

Bibliotek Nöbbelöv

Uppdaterad:

Dela sidan: