Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Kampanj plockas ner

Runt om i Lunds centrum har vi annonserat efter prioriterade yrkesgrupper. Lunds kommun har stora rekryteringsutmaningar och har i kampanjen försökt nå fram i bruset. Budskapet i annonserna har dock tolkats annorlunda än tänkt och Lunds kommuns har därför beslutat att nu plocka ner kampanjen.

Annonsernas rubriker har satts för att skapa uppmärksamhet, den efterföljande texten lyfter stoltheten över att det kommer så många framgångsrika personer från Lund - men att vi också är stolta över våra medarbetare som alla jobbar för en kommun där alla behövs och kan utvecklas.

Utifrån reaktionerna vi fått behöver vi säkerställa att vi lyssnar och lär. Därför kommer annonserna på stortavlorna tas ner redan idag. Nu behöver vi fundera på hur vi framöver ska nå ut till, attrahera och rekrytera våra prioriterade yrkesgrupper.

Uppdaterad:

Dela sidan: