Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Anmäl ditt företag som leverantör till årets presentkort!

Förra året hade vi över 200 företag i Lunds kommun som erbjöd kommunens anställda att nyttja ett digitalt presentkort inom deras verksamhet. Det var väldigt uppskattat av alla parter.

Även 2021 har varit extraordinärt år präglad av pandemin för alla medarbetare i Lunds kommun. Stora delar av personalen kommer därför få en bonus i form av ett digitalt presentkort på 600 kronor för att använda i det lokala näringslivet i Lunds kommun. Nu öppnar vi upp för dig som företagare, som har ett arbetsställe i Lunds kommun, att ansöka om att bli leverantör av presentkortet 2021. Mer information hittar du i länken nedan och anmäl ditt intresse senast den 25 november.

Uppdaterad:

Dela sidan: