Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Tekniska nämnden besöker Dalby den 24 november – öppet hus

Drönarbild från Dalby

Välkommen till Tingshuset i Dalby onsdagen den 24 november kl 16.30-17.15. Här kan du ställa frågor och lämna synpunkter till politiker från tekniska nämnden och tjänstepersoner från tekniska förvaltningen.

Tekniska nämnden och tekniska förvaltningen ansvarar bland annat för gator och trafik, parker, natur och grönområden samt försäljning av kommunal mark för bostäder och verksamheter. Nämnden håller även sitt ordinarie möte i Dalby den 24 november. Detta möte börjar 17.30 och är inte öppet för allmänheten.

Tekniska nämnden, ledamöter, möten och protokoll

Vill du veta mer om vad som händer i Dalby? Följ vårt Dalbykonto på Facebook.
Hej Dalby på Facebook

Uppdaterad:

Dela sidan: