Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Välkommen till nya lund.se

Flera orangea pilar som utgår från Lund ut i världen på en jordglob.

Äntligen får vi säga välkommen hit, in till vår nya webbplats!

Den 25 oktober lanser vi vår nya webbplats här på lund.se. Sidan har fått ett nytt utseende och en lite annan struktur. Här vill vi möta dig som besöker vår webbplats utifrån vad du vill göra. Vi vill ge dig svar på dina frågor och ge dig möjlighet att lösa mycket på egen hand, om du vill. Du kan söka bygglov, förskoleplats och trygghetslarm. Du kan fördjupa dig i statsutvecklingsprojekt, ta reda på hur vi arbetar med hållbarhet eller se vilka som styr i vår kommun. Och givetvis kan du hitta hur du blir en av oss, genom att se alla våra lediga tjänster. Vill du ringa, mejla eller besöka oss finns medborgarcenter till din hjälp.
Kontakta oss

Hitta rätt och gamla länkar

Enklast hittar du på vår webbplats genom att använda sökfunktionen, som alltid finns högst upp på sidan. Den ger dig förslag på sökträffar samtidigt som du skriver. Du kan också navigera via menyerna.

Vissa dokument ligger kvar på vår gamla sida, vilket du kanske uppmärksammar via länkens namn. Det gör ingen skillnad för dig, alla länkar här ska vara korrekta. Inom kort kommer allt vara flyttat.

Har du sparat en länk till en sida kommer den länken att fungera, men spara gärna om den till den nya länkadressen.

Berätta vad du tycker

Längst ner på många sidor finns möjlighet att lämna feedback. Hittade du vad du sökte? Hjälpte informationen dig? Var det något som saknades? Vi är väldigt tacksamma om du vill berätta för oss vad vi kan göra ännu bättre. Vi bygger den här platsen tillsammans med dig, för dig.

Än en gång – varmt välkommen hit!

Uppdaterad:

Dela sidan: