Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nominerade till medarbetarpriset Kunskap utsedda

Det har varit ett år utan dess like. Med massor av engagemang, smarta idéer och goda insatser bland våra medarbetare. För att hylla några av dem efterlystes före sommaren kandidater till Lunds kommuns medarbetarpriser. Nu är de nominerade till medarbetarpriset Kunskap utsedda, vinnaren utses i oktober.

Medarbetarpriset Kunskap delas ut till en eller en grupp medarbetare som är verkliga experter inom sin profession och aktivt delar med sig av sin kunskap för att utveckla andra.

Årets nominerade

Lotta Bask-Davidson, skolbibliotekarie på Polhemskolan

Lotta är en oerhört inspirerande kollega som generöst delar med sig av sin omvittnat gedigna kunskap hon tillgodogjort sig genom erfarenhet och sin vilja att alltid utvecklas och lära nytt. Lotta är en starkt bidragande faktor till att Polhemskolans bibliotek rönt nationell uppmärksamhet och är väl integrerat i den pedagogiska verksamheten.

Kristin Söderberg, legitimerad Sfi-lärare, IKT-pedagog och förstelärare med inriktning digitalisering på Komvux

Kristins pedagogiska färdigheter och nyfikenhet smittar av sig och inspirerar till att tänka nytt och lösningsfokuserat. Hon har en förmåga att inkludera såväl kollegor som elever och få alla att känna glädje, lugn och delaktighet inför nya sätt att arbeta.

Kerstin Holmberg, samordnare våld i nära relationer på Kriscentrum

Kerstin är en riktig expert inom sin profession: våld i nära relationer. Hon har under lång tid arbetat aktivt med att sprida sin kunskap till kommunens medarbetare och har byggt upp och utvecklar fungerande samverkan mellan kommunens förvaltningar, myndigheter, Kriscentrum och frivilligorganisationer.

Om priserna

Medarbetarpriserna infördes 2020 för att särskilt uppmärksamma goda initiativ som leder till smartare användning av resurserna i Lunds kommun och de helägda bolagen Lunds kommunala fastighetsbolag (LKF), Lunds parkerings AB (LKP) samt Visit Lund AB. Både medborgare och anställda har varit med och nominerat kandidater.

Totalt delas sex olika priser ut som tar fasta på nyckelorden i visionen; kunskap, innovation och öppenhet, och förhållningssätten lyssna, lära och leda. Prissumman är 10 000 kronor per pris som ska användas till kompetensutveckling, till exempel en kurs, studieresa eller konferens.

Nominerade till medarbetarpriset Lyssna utsedda

Nominerade till medarbetarpriset Lära utsedda

Nominerade till medarbetarpriset Leda utsedda

Mer information om medarbetarpriserna och andra priser Lunds kommun delar ut

Uppdaterad:

Dela sidan: