Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nominerade till medarbetarpriset Lära utsedda

Det har varit ett år utan dess like. Med massor av engagemang, smarta idéer och goda insatser bland våra medarbetare. För att hylla några av dem efterlystes före sommaren kandidater till Lunds kommuns medarbetarpriser. Nu är de nominerade till medarbetarpriset Lära utsedda, vinnaren utses i oktober.

Medarbetarpriset Lära delas ut till årets nykomling, en medarbetare som tagit stora steg i sin profession genom att testa nya tankar, lösningar och följa goda exempel

Årets nominerade

Johanna Chavez Escobar, gymnasielärare på Katedralskolan

Johanna har tagit stora kliv i sin roll som lärare i naturkunskap och spanska. Med sin ovanliga ämneskombination har hon lyckats bygga en bro mellan naturvetenskap och språk och integrerat skolans mål i sin undervisning och fått eleverna att växa.

Emma Ehrenberg, nämndsekreterare på kommunkontoret

Emma har på kort tid gått från novis på området till skicklig nämndsekreterare. Hon tar snabbt till sig komplicerad information, följer lätt mötenas logik och är ett stort stöd till sina kollegor trots sin korta anställningstid. I Emma har kommunen och kanslienheten en person med stor kunskap, bra fingertoppskänsla och en vilja att alltid lära sig mer.

Om priserna

Medarbetarpriserna infördes 2020 för att särskilt uppmärksamma goda initiativ som leder till smartare användning av resurserna i Lunds kommun och de helägda bolagen Lunds kommunala fastighetsbolag (LKF), Lunds parkerings AB (LKP) samt Visit Lund AB. Både medborgare och anställda har varit med och nominerat kandidater.

Totalt delas sex olika priser ut som tar fasta på nyckelorden i visionen; kunskap, innovation och öppenhet, och förhållningssätten lyssna, lära och leda. Prissumman är 10 000 kronor per pris som ska användas till kompetensutveckling, till exempel en kurs, studieresa eller konferens.

Nominerade till medarbetarpriset Leda utsedda

Mer information om medarbetarpriserna och andra priser Lunds kommun delar ut

Uppdaterad:

Dela sidan: