Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Bor du i villa? Få vår information i din mejl

Vi kommer nu att börja informera våra kunder enbart via sms och e-post. Detta för att kunna göra det snabbare och värna om miljön. För att du ska få information behöver vi din e-postadress och mobilnummer.

Det är mycket som kan uppstå i vår verksamhet som gör att vi behöver informera er, våra kunder. Det kan gälla driftstörningar, problem på en specifik plats eller förändringar i våra tjänster.
En del information behöver du snabbt få tillgång till, t.ex. om vi har problem vid just ditt hus. Då får du enklast informationen via sms. Annan information t.ex. nyhetsbrevet Rent Av, som gått ut med fakturan, vill vi gärna skicka som mejl.

För att värna miljön kommer vi därför att göra nyhetsbrevet till ett digitalt nyhetsbrev. Det kommer att skickas ut 2-3 gånger per år, om inget viktigt gör att vi skickar ett ytterligare nyhetsbrev.

För att du ska få information

För att kunna nå dig med information, behöver vi e-postadresser och mobilnummer. Då kan du få information snabbt och enkelt.

Så här kan du lämna uppgifterna:

  • Ring vår kundtjänst, så tar de emot uppgifterna.
  • Använd vår e-tjänst för sms påminnelse, där du även kan fylla i din e-postadress. Du loggar in med ditt kundnummer och personnummer.
  • Skicka mejl till oss med dina uppgifter. Skriv även ditt kundnummer så vi får in det rätt i våra system.

Här kan du logga in för att lämna uppgifterna

Uppdaterad:

Dela sidan: