Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Hur kan vi göra våra vindskydd bättre?

Vindskydd med två personer

Besöker du ett av kommunens vindskydd möts du av en skylt som ber dig svara på några frågor om hur vindskyddet och din naturupplevelse kan bli ännu bättre. Du kan svara på frågorna i enkäten under perioden 1 augusti – 31 oktober. Här hittar du länk till enkäten.

Har du hittat hit från ett vindskydd - tack för att du tar dig tid att svara!

Gå till enkäten (svenska)

Hjälp oss göra vindskydden bättre!

Det finns flera vindskydd i Lunds kommun. Nio av dessa ligger i direkt anslutning till Skåneleden, exempelvis – kring Häckeberga, Silvåkra eller Skrylle. Vindskydd ger ett enkelt tak över huvudet för dig som vandrar långt och övernattar, eller behöver en paus under kortare utflykter.

Kommunen ser till att vindskydden är i bra skick, fyller på med ved och informerar om till exempel eldningsförbud. Vi vet att många har glädje av vindskydden, men vi vet inte hur många eller vad du som besökare tycker. Finns det något som kan bli bättre? Genom att dela med dig av dina upplevelser i enkäten kan vi göra våra naturområden ännu bättre!

Hitta naturområden i Lunds kommun

Uppdaterad:

Dela sidan: