Länk till startsidan

Säljstart för nästa Arkitektradhus i Brunnshög

Sektionsritning över PLANCK

Med PLANCK skapar arkitektkontoren Förstberg Ling och Testbedstudio samt fastighetsutvecklaren Kudu Projekt ett boende utöver det vanliga.

För att utveckla Brunnshög till en intressant blandstad provar vi nya grepp. Ett sätt har varit att låta arkitektkontor vara byggaktörer - från första skiss till överlämning av nycklar. Sedan tidigare har Okidokis projekt OneSix sålt slut i rekordfart. Nu är det nästa arkitektradhus på tur: PLANCK, av Förstberg Ling, Testbedstudio och Kudu Projekt.

PLANCK är utformat som ett stadsradhus eller townhouse och kombinerar villans kvaliteter med lägenhetsboendes enkelhet. De sex husen är skapade för att täcka människans behov av såväl inspiration som funktion, och för att få ut det mesta möjliga av platsen, utsikten och solläget från Lunds högsta punkt. Varje enhet i PLANCK är unik, vilket syns i fönstersättning, planlösning, trapputformning samt takterrass. Gemensamt är husens breddmått och användningen av naturmaterial: stomme och innerväggar av synligt korslimmat trä och ytterfasad av tegel i både murad form och som skärmtegel. Materialvalen är präglade av långsiktighet - de är robusta och enkla och kommer att åldras vackert med tiden.

Fler pågående projekt på Brunnshög

Uppdaterad:

Dela sidan: