Länk till startsidan

Gymnasiefestival

Gymnasie­festival

22 okt – 12 nov

Välkommen till Lunds gymnasiefestival

Snart ska du välja gymnasieskola och i år får du uppleva våra öppna hus på ett helt nytt sätt. Lunds fem kommunala gymnasieskolor bjuder in till gymnasiefestival. Fem skolor. Tusen möjligheter. Ett gymnasieval.

Skaffa koll

Under tre veckor i oktober och november ordnar vi en gymnasiefestival på de kommunala gymnasieskolorna; Vipan, Spyken, Hedda, Katte och Polhem.

Här kommer vi att svara på alla dina frågor, du kommer kunna mingla med oss och andra blivande studenter, vi kommer berätta om hur vi ser på din gymnasietid, det kommer vara livemusik, festivalarmband och mycket mer.

Först koll, sen kul!

Filmen visar en animation av ett mönster. Till animationen spelas musik i upptempo. I animationen visas texten: Fem skolor, Tusen möjligheter, Ett gymnasieval. Välkommen på öppet hus vecka 42, 43, 45. Vipan, Spyken, Hedda, Katte, Polhem.

Fem Skolor. Tusen Möjligheter. Ett Val.

Gå från att tro till att veta och ta ett välgrundat beslut för din kommande gymnasietid. Välkommen till öppet hus på Lunds kommunala gymnasieskolor.

Lunds gymnasiefestival 2022

Festivalen äger rum på våra fem kommunala gymnasieskolor; Vipan, Spyken, Hedda Anderssongymnasiet, Katedralskolan och Polhem, mellan den 22 oktober till 12 november.


Tusen möjligheter – ett val

Varje skola har sitt eget program med aktiviteter.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Aktuellt

Uppleva och göra

Ung i Lund ger dig stöd, råd och aktiviteter. Fritidsgårdar och möjlighet att påverka vår kommun!

Uppleva och göra

Sugen på att testa skridskor, pingis eller snorkla men saknar utrustning? Här kan du låna prylar du saknar. Och skänka prylar du inte längre använder.

Uppleva och göra

Ute eller inne? Ensam eller med kompisar? Det finns massor att göra - cykla, skejta, vollyboll eller discgolf.