Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Anna Nordén blir Lunds kommuns HR-direktör

Nu är det klart vem som blir Lunds kommuns nya HR-direktör. Anna Nordén har med sin breda erfarenhet tidigare axlat en rad olika roller inom offentlig sektor. Hon kommer närmast från kommunledningskontoret i Eslöv där hon arbetar som biträdande förvaltningschef.

Anna Norden

I Eslöv har Anna bland annat utvecklat en gemensam HR-funktion för hela organisation, en liknande resa som har påbörjats inom Lunds kommun. Anna ansvarade för att utveckla den dåvarande tredelade personalfunktionen till en kommungemensam modern organisation.

– Anna Nordén har ett utvecklingsdriv som vi tilltalas av. Vi är inne i en resa att se över och modernisera alla våra HR-processer på ett likvärdigt sätt som Eslöv. Jag tror att Anna med hennes erfarenhet är helt rätt person att tillsammans med alla kollegor att dra detta i mål, säger Christoffer Nilsson, kommundirektör i Lunds kommun.

Anna Nordén tillträder sin tjänst som HR-direktör i Lunds kommun i början av juni.

– Jag känner mig stolt och glad över att ha fått förtroendet att bli en del av Lunds kommun. Med spänning och förväntan ser jag fram emot att få lära känna er alla - och att vi tillsammans får fortsätta växa, säger Anna Nordén tillträdande HR-direktör.

Uppdaterad:

Dela sidan: