VM-festen kommer till Lund

5 juli, 2018

Fotbollsfesten kommer till stadsparken i Lund. Dela VM-glädjen och se matcherna tillsammans på storbildsskärm. Matcherna kommer att visas vid den vita scenen i stadsparken. På lördag visar vi kvartsfinalen där Sverige möter England. Avspark klockan 16:00. Välkomna!

 

Så många som ryms på platsen framför scen är välkomna. VM-matcherna visas på storbildskärm. Mått 6 m x 3,5 m. Sändningen börjar 10 minuter innan match och avslutas 10 minuter efter. Alla VM-matcher från och med den 7/7-15/7 visas. Evenemanget är kostnadsfritt och icke kommersiellt. Detta innebär att det är gratis för besökarna att se matcherna. Samtidigt sker ingen försäljning av diverse produkter t.ex., mat dryck etc. i samband med evenemanget. 

– Nu tar vi VM-festen till Lund. Intresset för VM är jättestort och nu skapar vi möjlighet för Lundaborna att dela glädjen och heja fram Sverige, säger Elin Gustafsson (S), kultur- och fritidsnämnden

Det kommer att finnas toalettmöjligheter i form av portabla toaletter samt även sophanteringskärl. Volontärer från Lunds BK kommer att närvara vid evenemanget.

Var: Vita scenen, stadsparken i Lund

Hitta hit på karta

Spelschema

Kvartfinalerna
Lördag 7 juli
16:00: Sverige-England, Samara
20:00: Ryssland-Kroatien, Sotji

Semifinalerna
Tisdag 10 juli
20:00: Semifinal, S:t Petersburg

Onsdag 11 juli
20:00: Semifinal, Luzjniki stadion, Moskva (Sverige spelar denna match om vi går vidare)

Lördag 14 juli
16:00: Bronsmatch, S:t Petersburg

Söndag 15 juli
17:00: Final, Luzjniki stadion, Moskva