Följ den nya kommundirektören på Instagram

15 oktober, 2018

15 oktober började Christoffer Nilsson som ny kommundirektör. En av hans första uppgifter är att ha hand om Lunds kommuns konto på Instagram.

I ord och bild kommer Christoffer Nilsson att visa upp de första mötena och reflektionerna kring sin nya arbetsplats. Veckans agenda omfattar bland annat en strategidag, byggherredialog och introduktioner inom en rad olika områden.

- Äntligen är det dags att börja jobba i Lund! Jag har mycket att se fram emot och lära – första veckan blir förmodligen full av intryck, precis som det brukar när man är ny på ett jobb.  Sen är det alltid kul med utmaningar – och att instagramma är en sådan för mig. Jag har precis startat ett privat konto – för att öva lite, säger Christoffer Nilsson, kommundirektör i Lunds kommun.

Följ vårt instagramkonto på appen instagram och sök på Lunds kommun.

Har du inte själv ett konto på instagram kan du ändå följa Kristoffer här: https://www.instagram.com/lundskommun/

Lite fakta: Lunds kommun var bland de första kommunerna i Sverige att år 2013 starta ett stafettkonto där medarbetare visar upp sin arbetsvardag. I dag använder 60 procent av svenskarna Instagram, som enligt Internetstiftelsen i Sveriges senaste rapport ”Svenskarna och Internet” är den snabbast växande sociala mediekanalen.